Klik op bovenstaande pijl voor meer foto’s..

‘Soms moet je dingen gewoon doen, anders komt het er nooit van.’ En dus kocht Wouter op 30 Oktober 2016, na lang wikken en wegen, een blauwe Peugeot Boxer. ‘Hemeltjesblauw, een echte schutkleur’ grapte hij: ‘zo een die in een zomerse, wolkenloze lucht helemaal verdwijnt..’

We waren al een tijdje op zoek naar een bus. Het ombouwen naar een camper klonk als een mooi project, maar het echte doel was natuurlijk vrijheid! Het wakker worden wanneer en vooral waar je wilt en het onbegrensde, wisselende uitzicht waar je (op een mooie dag) in op kunt gaan..

‘Hemeltjesblauw, een echte schutkleur’ grapte hij: ‘zo een die in een zomerse, wolkenloze lucht helemaal verdwijnt..’

Met onze nieuwe vierwieler hopen we een mooie reis te maken door (o.a.) Scandinaviƫ waar we onder meer een bezoek willen brengen aan de vele Nationale Parken. Onderweg willen we meewerken aan diverse (eco) projecten via Wwoof. We hopen meer te leren over eenvoudig en duurzaam wonen en allerlei lieve mensen te ontmoeten.

Op The Van Voyage zullen we zo nu en dan iets delen over onze reis; De prachtige plekken die we onderweg tegenkomen, bijzondere ontmoetingen en natuurlijk het bouwproces. Mocht je een vraag hebben, willen samenwerken of iets met ons delen dan hopen we dat je contact met ons opneemt.

Op een nieuw avontuur!

Wouter & Marjolein