Klik op bovenstaande pijl voor meer foto’s.

Even leek het alsof de bus ons niet wilde laten gaan. Het ene na het andere probleem diende zich aan. Maar na een heleboel gemopper en gedoe is het nu eindelijk zover.. We gaan op pad!

Na het afronden van de werkzaamheden in de bus lieten we de bus APK keuren. De vorige eigenaar had zoveel onderdelen vervangen dat we dachten dat de bus er zo door zou lopen. Niets was minder waar. Met een lijst vol afkeurpunten (o.a. kapotte wiellager, versleten remschijven en afgekeurd laswerk) besloten we onze vertrekdatum (weer) uit te stellen.

Menno (oftewel papa) en Jeroen (oftewel broer) lieten er geen gras over groeien. Er werden onderdelen besteld en de volgende avond lagen de mannen met Wouter onder de auto om ‘de remmerij’ te repareren. In no time werd onze lange lijst gereduceerd tot slechts een paar punten. Met de goede zorgen van de garages en hulp van Wim (oftewel papa) werden ook de laatste garage bezoekjes goed afgerond. Het resultaat: een geweldig remmende Boxer én weer een jaar APK. Bedankt mannen!

Nu de bus van binnen én buiten af is kunnen we morgenochtend veilig aan onze reis naar het Noorden beginnen. We hebben nog geen exact plan of route uitgestippeld maar kijken wat er op ons pad komt. Suggesties zijn welkom!

Liefs,

Wouter & Marjolein