Over The Van Voyage

The Van Voyage begon in december 2016 met de aankoop van een bijzondere, blauwe bestelbus. In een aantal maanden hebben we de vierwieler getransformeerd in een fijne, knusse plek die we voor onbepaalde tijd ons huis noemen. Met onze rijdende woning als basiskamp willen we op zoek gaan naar de (zoals Wouter altijd zegt:) mooie dingenĀ in de wereld. Fijne plekjes, bijzondere ontmoetingen en het wisselende uitzicht op onze voortuin.

Onze camper is inmiddels af. We zijn druk bezig met het beschrijven van het bouwproces. Nieuwe hoofdstukken zullen we gedurende de komende maanden op de website plaatsen en zijn terug te vinden onder het kopje Nieuws – Busnieuws.

Wij zijn..

..Wouter – Fotograaf, Kunstenaar, Reiziger -Of zoals hij op de Academie ook wel werd genoemd: een Moderne Romanticus. In de voetsporen van Thoreau trekt hij graag op eigen wijze de natuur in op zoek naar een plek die de menselijke hand nog niet of nauwelijks heeft geraakt. www.wouterreininga.nl

en Marjolein – Grafisch ontwerper en bezig bijtje.. Marjolein werkt graag (mee) aan uiteenlopende projecten met een pure basis. Naast ‘maken’ wordt ze blij van lieve vrienden, natuur, goede gesprekken en Wouter.

Op The Van Voyage kun je onze avonturen volgen. Heb je een vraag/opmerking, of ontvang je graag een kaartje? We komen graag met je in contact.